Strategie

Wij ondersteunen uw koers
De mensen en uw organisatie, doelen en ambities in balans. Dat is cruciaal, zeker in deze tijd. Wat vragen uw ambities en doelen van uw mensen? Hoe bepaalt u de eisen die u aan nieuwe medewerkers stelt? Rondom de talenten in uw organisatie spelen tal van vitale vragen. MetFred helpt u graag bij het formuleren van rake antwoorden. Resultaat is een scherpe en gedeelde koers op weg naar succes.

Selectie

Wij vinden de juiste mensen. Onze overtuiging.
Aan de hand van klassieke én eigenzinnige methoden vinden we de mensen die voor u het verschil maken. Voor vast of voor tijdelijk. Ook interimmanagement. Het vertrekpunt is altijd opnieuw de focus op de ambities en uitdagingen van organisatie en mens. Wij vinden de karakters die doelen waarmaken. Die van u en uw organisatie en die van henzelf.

Monitoring

Wij waarborgen uw continuïteit
Nieuw talent past zich snel in. Elkaar opzoeken en blijven uitdagen op overeengekomen ambities is daarbij van vitaal belang. Monitoring houdt partijen scherp en bij elkaar. Daarmee profiteert u van onze zeer ruime ervaring in het beoordelen van teams en professionals. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.