Annika Schalkwijk

office manager

Annika wordt enthousiast van complexe uitdagingen, alles tot op de bodem uitzoeken en het helpen/ondersteunen van haar collega’s.

Lees meer

Haar rollen binnen Onze Joost zijn o.a. Management Assistent van Cees en Office Manager.

Ze is sinds 2017 werkzaam bij Onze Joost en doet dit iedere dag nog met enorm veel plezier. Vooral het zien groeien van het bedrijf en het groeien van de medewerkers geven haar energie.

Lees minder


annika@metfred.nl

020-3638383


Cees Mout

managing partner

Cees Mout heeft een verleden in de arbeidsbemiddeling als directeur/eigenaar van het uitzend- en werving&selectiebureau PM/Score. Binnen 10 jaar was dit bureau marktleider 

Lees meer

in haar branche, waarna hij het heeft verkocht. Hij maakte de overstap naar televisie en werd zelfstandig producent van een reeks reis- en fietsprogramma’s voor RTL4.

Echter, oude liefde roest niet en toen hij Michiel tegen het lijf liep ging het snel. Drie maanden later was Onze Joost geboren, waar hij verantwoordelijk is voor de detacheringstak. MetFred is sinds 2021 onderdeel van Onze Joost.

Cees is een ras ondernemer. Wars van standaarden en altijd in beweging. People manager en sterk in het bouwen van teams. Geeft zijn mensen graag de ruimte om te ontplooien en te groeien. "Zorg goed voor ze en laat ze het bedrijf zien als hun eigen bedrijf".

Cees woont al lang in Amsterdam Noord en zal niet snel voor een andere plak kiezen. Als hij niet achter zijn bureau zit, kan je er vanuit gaan dat hij op de tennisbaan staat. 

Lees minder


cees@metfred.nl

06 53 29 03 32


Fred Doeleman

verbinder

Fred Doeleman ziet zichzelf als verbinder tussen de belangen van mens en organisaties. Mensen en relaties zijn voor hem van persoonlijke en blijvende betekenis. Fred is oprecht geïnteresseerd in mensen. Niet alleen in wat ze doen, 

Lees meer

maar vooral waardoor ze gedreven worden. Waar ze vandaan komen en waar ze naar toe op weg zijn.

Hij brengt mensen hierover op een pakkende manier met zichzelf in gesprek. Is je reisdoel nog altijd duidelijk? Geniet je onderweg wel van het uitzicht? Sta je stil bij je succes en de mensen die ertoe doen? Niet te moeilijk, lach iedere dag en ook om jezelf.

Fred studeerde maatschappelijke dienstverlening aan de Hogeschool Rotterdam en heeft daarnaast diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van hoger management, coaching en advisering. Hij beschikt over uitgebreide managementervaring op zowel het publieke als private domein. Daarnaast heeft hij ondernemerservaring met het opstarten, positioneren van diverse bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Met name op het domein interimmanagement en managementsearch. Zo was hij directeur/medeaandeelhouder van K+V, een op dat gebied gerenommeerd bureau.

Fred is in 2016 gestart met zijn eigen bureau, MetFred, selectie en strategie. Een bureau dat anders denkt en anders doet. Mensen en organisaties, functionele én persoonlijke ambities in balans. Synergie en resultaat is het gevolg! Dat is waar MetFred voor staat.

Fred is getrouwd met Bernadette. Hij is een gepassioneerd wielrenner en in het bezit van een wedstrijdlicentie.

Lees minder


freddoeleman@metfred.nl

06 51 26 76 13


Geert Ritsema

Strateeg Circulair

Geert Ritsema is na bemiddeling door MetFred benoemd als Strateeg Transitie Circulair bij Provincie Utrecht. Geert heeft brede en diepe ervaring bij diverse milieuorganisaties. Geert is 

Lees meer

gespecialiseerd in transitie-management op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie. Opgeleid als Bestuurskundige / Politicoloog, werkte Geert óók meermaals als Wethouder (Arnhem, Ede) en ook als Statenlid en ook als Bestuursadviseur. Zo was Geert reeds goed bekend met de klimaatambities van Provincie Utrecht, wat hem geknipt maakte voor deze nieuwe functie als Strateeg Transitie Circulair. Vanuit MetFred werkt Geert nu voor langere tijd gedetacheerd bij Provincie Utrecht.

Lees minderJaap Roorda

sr consultant

De loopbaan van Jaap Roorda kent vele aftakkingen. Waarom zou je je – tenzij je één ambacht of duidelijke specifieke kunde of talent hebt – beperken tot één beroep, één branche of één werkgever of één eigen zaak? Gedreven door 

Lees meer

leergierigheid en nieuwsgierigheid, heeft Jaap dit in ieder geval zelf steeds zo gedaan. Dat vormt en kneedt je. Je ontdekt ook waar je níet past en waar je (dus) weg moet blijven. Jaap gunt dit ieder ander en past dit ook toe binnen zijn opdrachten om vacatures te vervullen: kijk eens verder dan the usual suspects, maar ook: durf je loopbaan eens een wending te geven! Zodoende heeft Jaap dan ook als (zelfstandig) recruiter zeer vele markten en klanten bediend.

De laatste jaren bemiddelt Jaap als bewuste keuze voornamelijk in de maatschappelijke sector. Dit onderbrak Jaap door 3 jaar managementrollen in het sociaal domein te vervullen. En dat na een ingenieursstudie en vele jaren als vak-uitgever in gezondheidszorg en HRM, opgevolgd door consultancy-opdrachten en twee eigen ondernemingen. Ook deze zeer brede achtergrond en nieuwsgierigheid past Jaap toe in zijn gesprekken om kandidaat en werkgever bij elkaar te brengen.

Welke functie-eisen durft de opdrachtgever los te laten om verrast te kunnen worden met onverwacht talent? Zijn er blinde vlekken die de organisatieontwikkeling misschien hinderen? Welke zorg of angst houdt de kandidaat vast in zijn bestaande groef? Wat ligt er in het verschiet bij een andere keuze?

Sinds zijn studie woont Jaap in Amsterdam waar hij onder andere roeit en rondvaartschipper is.

Lees minder


jaap.roorda@metfred.nl

020 2445908


Luc Bauer

consultant

Een bijdrage leveren aan een betere wereld, dat is waar Luc energie van krijgt. Broodnodige energie om de grote opgave van de energietransitie te versnellen.

Lees meer

Luc is zeer sociaal en helpt graag mensen verder. Als Client Consultant bij Onze Joost zit hij dan ook goed op zijn plek. Hij houdt zich bezig met het werven en plaatsen van mensen met motivatie en talent, voor het Traineeship Beleidsmedewerker Duurzaamheid & Energietransitie.

Lees minder


luc@metfred.nl

06 12 52 11 66


Michiel Beck

managing partner

Talenten laten groeien en manieren bedenken om dat slim en persoonlijk aan te pakken, is wat Michiel Beck inspireert. Een aanpak die de wereld en de mensen die daar op wonen, te laten bruisen, 

Lees meer

gezond en beter maken. Daarom is Michiel samen met Cees Onze Joost gestart.Cum laude rondde hij zijn studie bouwkunde af (het is zo’n mooi vak), sindsdien zet hij zich in om waardevolle initiatieven op te zetten.

Lees minder


michiel@metfred.nl

06 19 85 00 57


Sietse Dorland

consultant

Werken aan creatieve oplossingen en contact met mensen, daar krijgt Sietse Dorland energie van! In zijn rol als adviseur bij MetFred creëert hij samenwerkingen met organisaties die willen werken met onze versnellers van

Lees meer

 de energietransitie. Gek op tafeltennis, kan niet tegen zijn verlies. Om de snoep pot op kantoor er af te sporten, loopt hij hard.

Lees minder


sietse@metfred.nl

06 81 69 15 91