MetFred – OverFred

Fred ziet zichzelf als verbinder tussen de belangen van mens en organisaties. Mensen en relaties zijn voor hem van persoonlijke en blijvende betekenis. Fred is oprecht geïnteresseerd in mensen. Niet alleen in wat ze doen, maar vooral waardoor ze gedreven worden. Waar ze vandaan komen en waar ze naar toe op weg zijn.

Hij brengt mensen hierover op een pakkende manier met zichzelf in gesprek. Is je reisdoel nog altijd duidelijk? Geniet je onderweg wel van het uitzicht? Sta je stil bij je succes en de mensen die ertoe doen? Niet te moeilijk, lach iedere dag en ook om jezelf.

Fred studeerde maatschappelijke dienstverlening aan de Hogeschool Rotterdam en heeft daarnaast diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van hoger management, coaching en advisering. Hij beschikt over uitgebreide managementervaring op zowel het publieke als private domein. Daarnaast heeft hij ondernemerservaring met het opstarten, positioneren van diverse bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Met name op het domein interimmanagement en managementsearch. Zo was hij directeur/medeaandeelhouder van K+V, een op dat gebied gerenommeerd bureau.

Fred is in 2016 gestart met zijn eigen bureau, MetFred, selectie en strategie. Een bureau dat anders denkt en anders doet. Mensen en organisaties, functionele én persoonlijke ambities in balans. Synergie en resultaat is het gevolg! Dat is waar MetFred voor staat.

Fred is getrouwd met Bernadette. Hij is een gepassioneerd wielrenner en in het bezit van een wedstrijdlicentie.

Pin It on Pinterest